Bliss Intim Masszázs

A Masszázs Folyamata

Otthoni felkészülés a masszázsra

Mielőtt elérkezne a megbeszélt alkalom, dolgoznod kell azon, hogy a legmegfelelőbb állapotba hozd magad a masszázs napjára mentálisan és energetikailag egyaránt. Ez azt jelenti, hogy igyekezz tehermentesebbé tenni a kiválasztott napot. Hagyd másra a szellemileg kimerítő tevékenyégeket és kerüld a stresszt okozó szituációkat. Ne légy mérges, türelmetlen, mert ez a nap rólad kell, hogy szóljon. Minden ember életében vannak kitűntetett napok, melyekre készül. Ennek a napnak is ilyennek kell lennie.

Informatív és feszültségoldó beszélgetés

Miután megérkeztél, néhány perces beszélgetés keretében szeretnék tájékozódni pillanatnyi állapotodról, hangulatodról és érdeklődöm elképzeléseidről, céljaidról a masszázzsal kapcsolatban. Válaszaiddal segítesz abban, hogy leginkább a személyedhez igazíthassam a masszázs folyamatát, hisz minden ember különböző, valamit az éppen aktuális állapotuk is további alkalmazkodást igényel.
A beszélgetést követően lehetőséged nyílik egy tusolásra, hogy az alapvető higiéniai feltételeknek is eleget tegyünk. A tisztálkodást követően a fürdőhelyiségben található Szarong kendőt magadra véve beléphetsz a masszázs térbe.

Szándékmeghatározás

A masszázs megkezdése előtt szükséges, hogy közösen egyeztetve megbeszéljük a lehetőségeidet, elképzeléseidet, vágyaidat és meghatározzuk a határainkat, melyek betartásáról az én tisztem gondoskodni. Neked, mint befogadónak és nekem, mint masszőrnek is vannak határaink. Ennek tisztázására azért van szükség, mert a folyamat során, olyan állapotba kerülhetsz, hogy a korábban meghatározott igényeidet és határaidat szeretnéd tovább tágítani vagy azokat átlépni. A folyamat alatt szűkíteni lehet, de tágítani vagy átlépni, soha. Ha ezeket a megbeszélt határokat nem tartjuk be, akkor a folyamat lezárása után joggal gondolhatod, hogy visszaéltem a helyzeteddel és ezért abuzálva érezheted magad. A szándékmeghatározás és annak betartása az egyik legalapvetőbb dolog a masszázs folyamat alatt. Mivel az intimitás és szexualitás is bizalomra épül, ezért nem kérdőjelezhető meg a fontossága.

A masszázs

A masszázs megkezdése előtt közvetlenül, rá kell hangolódnunk a folyamatra mentálisan és szomatikusan egyaránt. Ezért rávezető gyakorlatokat, mozdulatokat végzünk a segítségemmel. A masszázs akkor válik igazán eredményessé, ha a ráhangolódás alatt el tudjuk engedni a zajos külvilágot, ki tudunk bújni a stresszt okozó napi teendők szorításából és képesek leszünk megteremteni lelkünkben a csendet és a belső békét. (Ne azért gyere el masszázsra, hogy a feszültséget okozó stresszt kimasszírozzam belőled, mert ez nem fog sikerülni és ennek a masszázsnak nem is ez a feladata!)

Ajándékozd meg magad a gyengédséggel, érintéssel, intimitással, mert minden ember megérdemli az önzetlen odafigyelést. Szükséged van arra, hogy a nőktől elvárt adó szerepből kilépve egyszerűen csak befogadó ként éld meg a folyamatot. Jelenlétben légy önmagaddal. Másfél, két órán keresztül te, mint NŐ vagy a középpontban, érted történik minden, a te rezdüléseidet és lényed igényeit figyelem.

A ráhangolódást követően helyet foglalsz a masszázságyon, majd megnyugtató érintések után végig kenem bőrödet előmelegített kókuszolajjal. A masszázs kezdetétől halk, kellemes zene tölti be a teret, mely segít az ellazulásban. A szándékmeghatározásban egyeztetett kereteken belül maradva a megtartó, nyugtató érintéseket felváltja az érzékébresztés. Ezzel emlékeztetem tested az esetleg elfeledett érintések szükségességére. A masszázs alatt egy folyamatosan emelkedő erotikus energiaszint elérése és fenntartása a cél, mely segítségével fogsz eljutni a gyönyörállapotba vagy egy magasabb szintű orgazmikus állapotba. Az én feladatom, hogy ebben a magas energiaszintű állapotban tatsalak a lehető leghosszabb ideig.

Integrálás

A masszázs befejező szakasza, mikor elcsendesül a környezet, lehalkul a zene és a folyamat lezárásaként halk iránymutatást adok, hogyan tudod beilleszteni és feldolgozni fizikai-szellemi-energetikai-érzelmi megéléseidet. Miként kerülj vissza a zajos hétköznapokba úgy, hogy az itt megtapasztaltak a hasznodra váljanak.

Megosztás

A megosztás alkalmával a masszázsfolyamat személyes megélését, tapasztalatait ossza meg egymással a masszőr és a befogadó. Néhány percben elmondhatod, hogy milyen érzéseket indítottak el benned az érintések. Azokat az élményeket megkaptad-e, amelyekre számítottál vagy sokkal többet, esetleg kevesebbet kaptál, mint amire vágytál. Én is elmondom tapasztalataimat, elmagyarázom tested válaszreakcióit az érintésekre és hozzáteszem, hogy mire számíthatsz a testi és mentális megéléseidben az elkövetkező napokban. A megosztás azért fontos mindkettőnk számára, mert bár a testi reakcióid kommunikatívak a számomra, de az a fontos, hogy te hogyan élted meg ezeket. A benned elindult folyamatok ismeretében tudunk előre lépni egy következő alkalommal, hisz a masszázsnak nem csak a pillanatnyi állapot megélése a célja, hanem a testi-lelki-szellemi és energetikai fejlődés az igazi mozgató rugója.

Felnőtteknek szóló tartalom

Elmúltál már 18 éves?