Bliss Intim Masszázs

Rólam

Bemutatkozás

Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen ember vagyok, ahhoz meg kell, hogy ismerj. Kevés lesz ehhez néhány bekezdés, de itt nem is az a cél. Sokkal inkább az, hogy valamilyen képpel rendelkezz arról, akiben meg kell bíznod.
A bizalom az, amit nem lehet bemondásra megadni, vagy kérésre előteremteni. Ki kell érdemelni! Ehhez a legrövidebb út a személyes kommunikáció, akár szóban, akár írásban. Viszont bizalomra mindkettőnk részéről szükség van. Neked azért, hogy a leírtak alapján és annak megfelelően történjen minden, a masszázs előtt, alatt és után. Nekem pedig azért, hogy a megbeszélt időpontban megjelenj, és ne mondj vagy írj rólam olyat, ami nem fedi a valóságot.

Már régóta dédelgetett álmom, hogy olyan tevékenységgel foglalkozzam, amellyel másokat boldogabbá tehetek. Több mint egy évtizedig fotósként dolgoztam. A portrék, divat és aktfotók álltak legközelebb a szívemhez. Már itt megvalósulni látszott elképzelésem, hisz az elkészült jó fotók a kliensről, meggyőző köszönettel és boldog mosollyal jártak. De valami még hiányzott. Amit a fotóimmal tudtam elérni, az csupán lelki boldogság volt. Olyat kerestem, ami a boldogság lehető legszélesebb spektrumát képes lefedni. Fizikai, mentális, spirituális és energetikai szinten egyaránt. Mivel párkapcsolataimban szerettem adni, kézenfekvőnek látszott a masszázs. Elvégeztem egy svéd masszőri tanfolyamot, ahol megtanultam és megtapasztaltam a masszázs nyújtotta lehetőségeket. Magával ragadott az adni másoknak élményvilága és az érintések varázsa. De nem szeretek megállni félúton. Úgy éreztem, hogy van még további lehetőség, mellyel fokozni lehet az átadni kívánt élményeket, egészen a gyönyörig. Ekkor találtam meg azt a masszázsformát, amivel mind ezek megvalósíthatók. Elvégeztem egy Taoista érzéki masszázs mesterkurzust, melyen megtapasztaltam az érintések csodálatos erejét.

Ebben az erotikus-intim és szexuális masszázsban bukkantam arra a magával ragadó világra, melyben egyidőben teljesülhet a fizikai, mentális, spirituális és energetikai szinten történő élmények megélése. A tanult ismeretek és megszerzett gyakorlati tapasztalatok birtokában törekszem a lehető legjobbat nyújtani minden személyemben megbízó NŐ számára. A visszajelzések arra engednek következtetni, hogy jó úton haladok.

Mielőtt megtisztelsz érdeklődéseddel, tájékozódj más lehetőségek irányába is. Kommunikálj több különböző formában és területen, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Nem az a célom, hogy minden áron engem tisztelj meg bizalmaddal, pusztán az, hogy megtapasztald azt a teljesen egyedi és varázslatos élmény cunamit, amit ez a masszázsfajta képvisel. A te feladatod megtalálni azt a helyet és masszőrt, aki a bizalmad által kiérdemli, hogy megérintheti csodálatos lényedet.

A legnagyobb elismerés számomra a boldogságot és elégedettséget sugárzó tekintet!

Fontos lehet a számodra!

bliss_masszazsSzeretnék segíteni azoknak, akik először inkább egy személy beszélgetés keretein belül találkoznának velem, mielőtt bizalmukba fogadnak. Ismerjük meg egymást egy konzultáció alkalmával, ahol megbeszélhetjük, hogy milyen folyamatokra és milyen személyes reakciókra számíthatsz az érintések által nyújtott érzékébresztés során. Válaszolok minden kérdésedre, ami segít abban, hogy biztonságban érezd magad a masszázs teljes időtartama alatt. Szeretném, ha aggodalmaktól és stressztől mentes állapotban érkeznél hozzám a feltöltődésre, és azt követően gyönyörökkel teli felszabadultsággal folytatnád életedet. Ez a konzultáció 15.000 Ft költséggel jár, de ha megtisztelsz bizalmaddal és legkésőbb két héten belül igénybe veszed a szolgáltatásomat, úgy a konzultáció költségét beszámítom a masszázs árába. Így semmilyen többletkiadásod sem keletkezik, mégis nyugodtabban vehetsz részt a masszázsfolyamatban.

Egy vélemény rólam: https://made-in-spirit-by-andi.webnode.hu/kit-ajanlok/

Felnőtteknek szóló tartalom

Elmúltál már 18 éves?