Bliss Intim Masszázs

Ha még nem voltál erotikus, intim vagy szexuális masszázson

Amennyiben még nem volt ilyen irányú tapasztalatod, szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy mire számíthatsz egy ilyen jellegű masszázson.
A klasszikus értelembe vett erotikus masszázsnak a közvélekedés szerint elég pejoratív az értelmezése. Az interneten fellelhető ebben a tárgykörben szereplő hirdetések jelentős része szexuális szolgáltatást nyújt az „erotikus masszázs” égisze alatt. A kevésbé hozzáértő számára, így nehéz megkülönböztetni a merőben eltérő, de azonos nevű tevékenységet. Ezért érdemes a felkeresett honlap tartalmát részletesebben áttanulmányozni, hisz ott vélhetően találkozhatsz a tevékenység értelmezésével vagy a szolgáltatás részleteinek magyarázatával.. Mivel nincs szebb magyar kifejezés az érzékébresztés eme formájára, így mi is az erotikus masszázs szóösszetételt használjuk.

 

Miben különbözik más masszázsoktól?

Abban, hogy az általam létrehozott intim tér egy olyan kapcsolódási lehetőséget nyújt számodra, melyben megtapasztalhatod a tiszta, érzéki érintések érzékébresztő lényegét és a saját gyönyörtered kiterjesztését. Ahol az érintések egy magasszintű orgazmikus állapotban tartják szomatikus és spirituális lényedet.

Amit NE keress a szolgáltatási palettán, az a hagyományos értelembe vett szexuális szolgáltatás! Sem nyíltan, sem burkolt formában NE számíts orális kényeztetésre vagy szexuális aktusra.

 

Akkor miért is vedd igénybe ezt a szolgáltatást?

Minden másért, amit az erotika az intimitás és szexualitás legmélyebb és legtisztább értelmezése jelent. Az egymásra hangolódást követő intim érintések segítenek abban, hogy ellazulj és elindulj a gyönyörérzés azon útján, mely kitűntetett figyelmet tulajdonít egy orgazmusközeli állapot megteremtéséhez.

A masszázsfolyamat során nem teszünk különbséget testtájaink és testrészeink között. Minden részünket egyenlő figyelem és kényeztetés illeti meg. Ez vonatkozik az erotikus-intim masszázs kereteire. A szexuális masszázs ezektől annyiban tér el, hogy a folyamat során a genitáliák (yoni v. jóni és lingam) más kifejezéssel élve a gyönyörszervek külön figyelmet kapnak abból a célból, hogy a felkeltett és fenntartott szexuális gyönyörérzést tovább lehessen fokozni.

A cél, nem az orgazmus elérése, hanem egy orgazmusközeli állapot felépítése és fenntartása a folyamat alatt. Az orgazmus bekövetkezése nem elvárás, nem feltétel, hanem esetleges következménye a masszázsfolyamatnak. Mivel nincs elvárás, nincs stressz így az érintések által létrejött szexuális energia fokozása és fenntartása egy olyan orgazmikus potenciát hoz létre, melynek végkifejlete orgazmus nélkül is varázslatos élmény.
Ha egyetlen mondatban kellene megfogalmazni a szexuális masszázs célját, akkor azt mondanám, hogy A szexualitás megélése biztonságos, szakmailag megalapozott, szexpozitív és elvárások nélküli térben.”

A benned életre hívott energiák áramlása napokig érezteti hatását a munkában és magánéletben egyaránt. A szexuális életenergiával feltöltött ember produktívabb és nyíltabb az emberi kapcsolódásokra. Kitágul számára az erotikus tér, mely által érzékenyebbé, befogadóbbá és aktívabbá válik.

Felfedezi vagy újra felfedezi saját szexualitását, megtapasztalja elfeledett testi reakcióit. A masszázst követően úgy érezheted, hogy egy új dimenzió nyílt meg, melynek újbóli meghívására te is alkalmassá váltál. Nem mindenkiben egyformán fog értelmezést nyerni az élmény zuhatag, de mindenkinek nagy változást hozhat életének minden területén, legfőképp a szexualitásában.

Felnőtteknek szóló tartalom

Elmúltál már 18 éves?