Bliss Intim Masszázs

Gondolatok Férfitársaimhoz

Amennyiben fontos számodra, hogy kapcsolatotokban az intimitás és szexualitás mindkettőtök számára igazán örömet okozzon és a sablonokat felváltsa a sokszínűség, kreativitás, akkor iránymutatással és tapasztalatok megosztásával tudok segíteni.

Fogadjuk el, hogy a nőket is hasonlóképpen megilleti a kényeztetés mindazon formája, amit jelenleg a férfiak sajátítanak ki maguknak. Tudom, hogy férfitársaim között lesznek olyanok, akik nem osztják ezt a nézetet, de ez vélhetően így van rendjén, hisz különbözőek vagyunk. Több-kevesebb sikerrel, mindenki megtalálja a hozzá illő társát. Ennek ellenére a helyzet elgondolkodtató, mégpedig azért, mert ennek a szolgáltatási formának (Intim masszázs) az igénye valamitől kialakult és az érdeklődés iránta növekvő tendenciát mutat.

Fő oka bizonyára az, hogy a férfiak nem minden esetben bánnak megfelelő módon a nőkkel. Azokban a kapcsolatokban, melyekben a nő az öt szeretetnyelv közül a testi érintés nyelvén kommunikál, annak nagy valószínűséggel fontos, hogy a férfi az érintésekben, simogatásokban gyakrabban és érzékibben kapcsolódjon hozzá. Amennyiben ezt az igényét nem találja meg a kapcsolatban, hiába szerelmesek egymásba, ennek hiánya az idő előre haladtával csak fokozódik.

Itt térnék ki Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus érintéssekkel kapcsolatos ismertetőjére, melyet itt nézhetsz meg.

(Bagdy Emőke – Pszichofitness 5 | Érintés)

Annak a felismerése is nagy előrelépést jelenthet, hogy a nők számára is éppen olyan fontos a szexualitás kedvük szerinti megélése, mint nekünk, férfiaknak. A kérdés csak az, hogy támogatjuk-e ebben párunkat.

Hogy miért jó ez nekünk? Mivel a NŐ természeténél fogva a gondoskodás és odaadás legfőbb megvalósítója, így mi vagyunk annak legfőbb haszonélvezői. De ha önző módon csak részesülni akarunk a NŐ által adható jóból, akkor óhatatlanul is tönkre tesszük a kapcsolatunkat. Nem lehet mindig csak adni és nem illik mindig csak élvezni a NŐ által nyújtott élményeket.

Legyünk úriemberek és ne csupán viszonzásképpen, hanem elvárásoktól mentesen próbáljunk adni kedvesünknek. Nem ajándékot, hanem érzéki együttlétet, intimitást és hosszan tartó gyönyöröket.

A lehetőségek közül megoldás lehet például egy közös masszázs vagy ajándékba adott masszázs párod részére. Minden rajtatok múlik és azon, hogy kapcsolatotok jövőbeni fennállása mennyire fontos számotokra.

Higgyétek el, hogy rajtunk férfiakon múlik, hogy miként fognak alakulni párunkkal közös együttléteink.

Amennyiben ezeket a tényeket – értem ez alatt az intimitásban megvalósuló érintések szükségességét – nem fogadjuk el, könnyen meglehet, hogy kedvesünk ezen igényét kifejezésre fogja juttatni tudtoddal vagy anélkül, és megoldást fog találni annak pótlására. Nem fog másként gondolkodni, mint a férfiak, ha az általa érzett hiány mértéke túlmegy egy határon.

Bővebben, ha érdekel, de csak azok számára, akik igazán fontosnak tartják párjuk boldogságát és erre hajlandóak áldozni időt, energiát.

Azzal foglalkozz, hogy neki mi a jó! Próbálj elvonatoztatni a saját boldogságodtól, helyezd előtérbe az Ő gyönyörét. Idővel meg fog érkezni az az érzés is számodra, hogy csodálatosnak, mi több, varázslatosnak fogod megélni párod orgazmikus állapotát. Abban fogod meglelni saját gyönyöröd csíráját, hogy párodat kezdetben percekig, később órákig is képes leszel gyönyörben tartani anélkül, hogy te elélveznél. Rá fogsz döbbenni, hogy ez lesz a te igazi gyönyöröd is.
Hogy mikor kerül rád a sor???
Először: fogadd el, hogy nem te vagy az első!
Másodszor: a te gyönyörélményedhez, a párod orgazmikus állapotán keresztül vezet az út! A hosszútávú harmonikus szexuális együttlét alapfeltétele, hogy mindketten részesüljetek a jóból. Ha bizonytalan vagy gyönyörének sikerében, kérdezd meg, de őszinte érdeklődéssel, mert csak úgy remélhetsz őszinte választ. Ne sértődj meg, ha esetleg nem érte el a hőn áhított élménycunami, inkább érdeklődj, hogy miként tehetnéd gyönyörtelibbé. Nincs könnyű dolgunk, de azért vagyunk férfiak, hogy megbirkózzunk a ránk rótt feladatokkal. Tekintsd ezt is egy feladatnak – bár a legszebb, legnemesebb feladat -, hogy később játékos és gyönyörteli könnyedséggel éld meg a mindennapokban.
Harmadszor: légy nagyon türelmes! Nem a te ejakulációd a fontos, hanem az, hogy kölcsönös gyönyörben éljétek meg a szexualitást.
Ha ezt a három feltételt nem tudod elfogadni, akkor nem kell tovább olvasnod!

Amennyiben a legnagyobb öröm állapotára vágyakozol, tenned is kell érte! Adj teret és időt párodnak, megéléseiben pedig támogasd, hogy átélhesse a tőled származó, önzetlen, tiszta szeretetet és megértést. Ez fog téged felemelni, ettől érezheted magad igazán büszke férfinek.
Ha az előbbiek szerint próbálod megváltoztatni szexualitásotok lényegét és a szexpozitív életszemléletet magadévá tudod tenni, akkor fogod megélni párod végtelen szeretetét, odaadását és önzetlenségét. Csak mind ezek megvalósulása után következhetsz te! De ne kérd, hogy „Most te segíts nekem elmennem!” vagy bármi más hasonló biztatással sem támadhatod le. Ezt az időszakot át kell vészelned! Ennél sokkal komolyabb és keményebb események tarkítják a férfiember útját.
Amennyiben párod valódi gyönyörben tartását eléred, onnan fogod tudni, – hogy valódi, és nem az általad gondolt „most már biztosan jó neki” állapotban tartod -, hogy kezdi elveszíteni a kontrollt. A benne lezajlódó folyamat önfeledt és mélységesen őszinte lesz. Talán olyan testi reakciókat fogsz látni, melyekkel eddig még nem találkoztál. Azért, mert ha hagyod, hogy csak saját maga legyen a középpontban és te addig a háttérben tartod magad, így figyelmét nem kell megosztania feléd is. Ezzel elérheted, hogy csak magára kell összpontosítania azaz, a saját gyönyörében lebeghet és ezt addig teheti, amíg csak hagyod, illetve abban tartod. Fontos a te aktív jelenléted, mert most igazán rajtad múlik az Ő gyönyöre. Ne a gyorsaságra és intenzitásra törekedj, hanem a hosszantartó lágy, de ugyanakkor dinamikát is magába foglaló kényeztetésre. Halkan fülébe suttogva kérdezd vágyairól, hogy teljesíthesd azokat!

Megtartóztatásod gyümölcse akkor fog beérni, ha ahhoz megfelelő körülményeket teremtesz. Akkor áldozhatod fel magad, ha kedvesed, párod a folyamat közben a saját szexuális kapacitásának növelése érdekében úgy érzi, hogy számára most nagyon fontos lenne éreznie a te férfierőd és szexualitásod megnyilvánulását. Egyszerűbben: szeretné érezni a farkadat, annak keménységét, lüktetését, hovatovább szüksége lenne éreznie magodat, csakis az Ő által igényelt formában. („Élvezz rám, had vegyem a kezembe, add a számba, engedd hogy… stb.”) A fontos az, hogy kedvesed kérje, határozottan kérje, mert gyönyörének kiteljesedéséhez akkor juthat hozzá, ha mindezeket, illetve a te gyönyörödet is megtapasztalja. Előfordulhat, hogy gyönyörállapotában hallhatod ezen igényeit, de nem feltétel és semmiképp sem lehet kérés a te részedről. Hagynod kell, hogy Ő döntsön!!! Mivel mindenki másként éli meg vagy jut el saját gyönyöréhez, így sokféle lehetőségre számíthatsz kedvesedtől! Az Ő döntését kell szem előtt tartanod és kéréseit teljesítened. Miután gyönyörállapotában személyed önzetlen támogatását érezhette meg és vele voltál ölelésben, simogatásokkal teli elcsendesülésében is, végtelen háláját fogod átélni az elkövetkezendő órákban és napokban.
A kapcsolatotokból el fog tűnni néhány szó és kifejezés, mint például kötelesség, szükséges, ne hisztizzél, nekem kell, nekem jár stb. Sokkal gyönyörtelibb élményekkel lesztek gazdagabbak, mint azt gondolnád. És ez mind a TE érdemed lesz!

„Nem az van hatással a jelenre, amit a múltban tettél, hanem amit a jelenben teszel, az teszi jóvá a múltat és változtatja meg a jövőt.”
Paulo Coelho

Felnőtteknek szóló tartalom

Elmúltál már 18 éves?